El 21è Trofeu Ciutat de Tàrrega se'n va cap a Lleida

per Francesc Gasull

Esports

Imatge de l'enfrontament entre el Tàrrega i el Lleida Esportiu Juvenil
Imatge de l'enfrontament entre el Tàrrega i el Lleida Esportiu Juvenil | Francesc Gasull Cairó

El Lleida Esportiu va vèncer per 0 a 1 a la UE Tàrrega i es va endur merescudament la 21a edició del Trofeu Ciutat de Tàrrega davant un equip, el blaugrana, que va generar alguns dubtes sobretot per les baixes de jugadors que sense cap mena de dubte seran titulars al campionat i que, per una o altra causa, no van poder ser a aquest partit. 

Faltaven Enríquez, Alberto, Clop, Jofre, Sans, Solé i Edgar, que si bé aquest va jugar uns minuts, ho va fer encara minvat de condicions físiques. Unes baixes que es van notar massa en un partit molt exigent i que li van passar factura al quadre blaugrana, sobretot a la segona part, en la qual la manca d'efectius va obligar el tècnic tagarí a no poder efectuar els canvis necessaris que obligava i requeria el partit.

 Aquest però va tenir una part per cada equip, la primera va ser del quadre targarí, que va gaudir de molt bones ocasions de gol per desfer l'empat a zero inicial. Ocasions com les que va tenir Vargas als minuts 3 i 12, o la de Jorba, al minut 11, i les de Ferran als minuts 34 i 38 (en aquesta darrera, un defensor lleidatà va treure la pilota sota pals), o la que va tornar a tenir el de Tornabous al minut 44, en la qual precisament els blaugrana van reclamar un possible penal, que l'àrbitre va ignorar quan el porter Pau Bosch va sortir als peus del davanter.

Cal destacar però que en aquest primer temps els lleidatans en van tenir una de molt bona al minut 10, a la qual va respondre amb encert el porter blaugrana Oliveros, que per cert, va haver d'actuar poques vegades.

A la represa, la UE Tàrrega podia haver marcat al minut 63 en una acció de Ferran que va desviar el porter. Però al minut 68, el Lleida Esportiu es va saber aprofitar d'una indecisió de la improvisada defensa blaugrana, perquè Aneko de cap posés el 0 a 1 al marcador. 

A partir d'aquí,  control  del partit per part de l'equip juvenil lleidatà, que malgrat dues rematades de Sylla i Jorba als minuts 77 i 85 respectivament, el partit no va canviar de resultat i el Lleida Esportiu Juvenil A es va emportar el Trofeu Ciutat de Tàrrega en la seva 21a edició.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article