Històries d'ahir i d'avui: Cinquanta anys de la plaça de Lluís Millet

Reportatges

L'Orfeó Nova Tàrrega dirigit per Àngel Sans (al centre) i assistents a la inauguració de la plaça Mestre Lluís Millet (1968)
L'Orfeó Nova Tàrrega dirigit per Àngel Sans (al centre) i assistents a la inauguració de la plaça Mestre Lluís Millet (1968) | Arxiu \'Nova Tàrrega\'
JOSEP CASTELLÀ
Darrerament els serveis municipals de l'Ajuntament amb l'ajut del programa Treball i Formació realitzaren la remodelació de la plaça de Lluís Millet, que enllaça els carrers de Sant Joan i d'Urgell (Urgellet). Aquest és un petit espai al costat de la nostra Parroquial abans ocupat per una zona enjardinada. Ara disposa d'unes llambordes de pedra ocres, conservant dos arbres i restaurada la font. Una millora d'importància que evita humitats en les parets del temple, acompanyada de la instal·lació d'uns focus d'il·luminació realçant l'històric conjunt. Es dóna el fet que l'obra coincideix que el 9 de juny passat es compliren els cinquanta anys del bateig de la plaça en homenatge del nostre Orfeó al Mestre Lluís Millet, el record de la festa del qual tracto avui. 

Més informació a la NT 3.728

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article