Rècord de participació a l'Esplai Esprai de Tàrrega, amb més de 170 inscrits

Crònica Local

Els infants que aquesta setmana participen a l'Esprai Esplai dimarts van rebre la visita de les autoritats
Els infants que aquesta setmana participen a l'Esprai Esplai dimarts van rebre la visita de les autoritats | Ajuntament de Tàrrega
L'Esplai Esprai de Tàrrega, el casal municipal d’estiu per a infants, aplega enguany la participació de 178 nens i nenes, xifra rècord dels últims anys. Aquesta iniciativa lúdica i pedagògica, destinada a dinamitzar les vacances dels petits de casa, es desenvolupa fins al 10 d'agost a les instal·lacions de l’escola Maria Mercè Marçal. La Regidoria de Joventut ha adjudicat de nou la gestió de l’Esplai Esprai a Quàlia, àrea de projectes educatius de l'Associació Alba. Els inscrits s’han dividit en tres grups segons les edats: el MiniCasalet (de 3 a 4 anys); el Casalet (de 5 a 7 anys); i el Casalot (de 8 a 12 anys). L’eix de la programació és comú: la promoció dels valors de convivència, respecte i companyonia fomentant alhora les habilitats i la curiositat dels infants. Un equip de monitors titulats s'encarreguen de dirigir les activitats, les quals s’articulen com un joc d’aventura inspirat en la pel·lícula “Jumanji”.
 
Ahir dimarts, infants i monitors de l’Esplai Esprai van rebre la visita de l’alcaldessa Rosa Maria Perelló i el regidor de l’Àrea de Polítiques de la Ciutadania, Jaume Folguera, els quals van destacar la tasca innovadora i referent que Quàlia aplica en els seus programes d’educació en el lleure. Les activitats, en horaris de matí i tarda, s’imparteixen en grups limitats de 80 a 100 infants per setmana. D’altra banda, l’Esplai Esprai de Tàrrega també treballa a favor de la integració social i compta enguany amb infants de 12 unitats familiars en situació de vulnerabilitat a més de 8 infants amb discapacitat. Qualia ha fet una vintena de contractacions de monitoratge donant feina a joves del municipi en temporada d’estiu. Paral·lelament, la Regidoria d'Esports també desenvolupa amb Quàlia fins al 27 de juliol el Casal Estiu Esport, adreçat a joves de 7 a 13 anys.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article