Ana Maria Molina de l'Auto Nayox Tàrrega, campiona de Catalunya de bitlles

Esports

Ana Maria Molina amb els seus companys d'equi
Ana Maria Molina amb els seus companys d'equi | Club de Bitlles Tàrrega
La jugadora de l'Auto Nayox Tàrrega Ana Maria Molina i Antonio Velasco (Alls Secs Piquen) es van proclamar campions de Catalunya de bitlles catalanes i mereixedors de la medalla als campions que atorga la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

La vintena edició del Campionat de Catalunya individual es va celebrar el passat diumenge 8 de juliol a Castellar del Vallès (Vallès Occidental). Hi van participar 100 jugadors i jugadores, 60 homes i 40 dones de tot el país, entre ells 10 nois i 10 noies de categoria sub 25.

Ana Maria Molina es va proclamar campiona després de superar a la gran final a Neus Martínez (Torrelameu), segona classificada, i Roser Cherta (la Galera), que va ser tercera. Gemma Xuriguera i Abril Asensio, mare i filla, de Ponts, van ser quarta i sisena respectivament, quedant en entre elles Dolors Cots d’Olius. També van participar en la final Maria Cuenca (Alls Secs Piquen), setena classificada, Lourdes Adell (Masdenverge), vuitena, Maria Dolors Pardo (Sabadell), i Irati Bort (Siuranenc d’Horta), que van ser novena i desena.

Més informació a FCBB

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article