Un curt targarí, seleccionat per a 3 festivals de cinema en un mes i mig

Crònica Local

El director de la cinta, Marc Gassió, flanquejat per Marta Palou i Maria Sánchez
El director de la cinta, Marc Gassió, flanquejat per Marta Palou i Maria Sánchez | Sònia Martí
L. C.
El curtmetratge L'Entrevista, dirigit i escrit per l'anglesolí Marc Gassió, s'ha inclòs dins la selecció oficial de tres festivals de cinema durant el darrer mes i mig. De fet, aquesta cinta es va poder veure el cap de setmana passat al prestigiós Festival Internacional de Cinema en Català - FIC-CAT i al Galacticat - Mostra de Cinema Fantàstic de Ponent. Alhora, una setmana abans es va projectar a l'Asia South East-Short Film Festival, celebrat al Vietnam, on justament fou guardonat amb la medalla d'or al millor curt d'acció, segons ha explicat Marc Gassió.

'L'Entrevista', que el públic del Galacticat va poder veure diumenge passat, compta amb un equip molt targarí. De la vintena de persones que van ajudar Gassió a fer realitat la pel·lícula cinc són de Tàrrega. Es tracta d'Àlex Solé (muntatge), Marta Palou (disseny gràfic i art), Núria Sala (art i vestuari), Raül Muñoz (actor) i Maria Sánchez (producció). "Ens vam conèixer a través d'Agrat i plegats ja havíem fet una miniwebsèrie. Per això, en acabar el màster de cinema que vaig estudiar a Reus, quan se'm va oferir la possibilitat de gravar 'L'Entrevista' vaig pensar en ells", va explicar el jove director i guionista. 

La cinta, enregistrada l'agost passat i que també es va poder veure dins el Short Film Corner del Festival de Cannes, és fruit de l'experiència personal de Gassió amb entrevistes de feina.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article