L'Associació Alba, guardonada pel seu model de participació i governança interna

Crònica Local

Maite Trepat recollint el guardó
Maite Trepat recollint el guardó | Infolleida
L’Associació Alba de Tàrrega ha estat una de les entitats guardonades en els Premis La Confederació 2018, atorgats per la Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, per reconèixer les millors experiències de democràcia interna i transformació social desenvolupades per entitats no lucratives que treballen en l’àmbit dels serveis a persones.

L’entitat targarina ha rebut, concretament, el premi en la categoria de la governança democràtica, pel seu model de participació interna, un canvi en la cultura de l’organització iniciat fa anys i que ha dotat de capacitat real de decisió al conjunt de professionals que en formen part.

Les 33 candidatures presentades a aquesta segona edició dels guardons han quedat recollides en una publicació referent en “Experiències inspiradores de Governança Democràtica i Transformació Social en el Tercer Sector Social”.

L’acte de lliurament dels premis, celebrat després de l’Assemblea General de l’entitat, va comptar amb la participació de diversos membres del jurat, format per professionals i experts en el Tercer Sector i l’Economia Social, que han estat els encarregats de lliurar els premis.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article