Foment Targarí renova la seva imatge

Crònica Local

Imatge d'arxiu del Mag Lari
Imatge d'arxiu del Mag Lari
El prestigiós Mag Lari serà l'encarregat de presentar la nova imatge de Foment Targarí, Associació de Comerços i Serveis de Tàrrega, aquest divendres a partir de 2/4 de 10 del vespre. L'acte tindrà lloc al local de Socis de l'Ateneu de la ciutat i serà una representació exclusiva per associats amb un espectacle únic i diferent.

La nova imatge de l'entitat, elaborada per l'estudi Mostassa, presenta moltes novetats respecte a l'anterior, donant un nom nou a l'entitat i afegint un aire fresc i actualitzat d'una de les principals associacions de professionals de la capital de l'Urgell.

Mostassa és un estudi de disseny gràfic, expertes en branding, disseny web, fotografia i interiorisme que han elaborat  imatges com la del festival Embarrat o d'entitats socials com Cartaes. Un dels seus punts forts és la creativitat sense límits i l'aposta per un disseny actual, trencador i potent.

D'altra banda el ¨Mag Lari, l'encarregat de descobrir-nos el nou rumb creatiu de Foment Targarí, no necessita targeta de presentació. Després de gairebé tres dècades dedicant-se al món de la màgia amb espectacles d'èxit com "Secrets", "Splenda" o "Ozom", està en plena forma amb la seva darrera creació: "25 anys", un repàs dels seus darrers 25 anys com a mag, que l'ha portat a penjar el rètol de Sold Out en diverses ocasions al teatre Condal de Barcelona. La seva fama i els seus espectacles carregats d'ironia i bona màgia l'han portat a participar en programes de televisió com "Pura Màgia" de TVE i col·laborar setmanalment a "Hora Punta", dirigit per Javier Càrdenas. També cal destacar el seu paper com a director en l'espectacle "Nada es imposible" del Mago Pop.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article