Silveri Caro defensa que els Pressupostos de l’Estat incloguin les calçades laterals de l'A-2 a Tàrrega

Crònica Local

Silveri Caro en un pont sobre l'autovia A-2 al seu pas per Tàrrega
Silveri Caro en un pont sobre l'autovia A-2 al seu pas per Tàrrega | PSC
El portaveu del Grup del PSC a l’Ajuntament de Tàrrega, Silveri Caro, ha afirmat avui que “esperem que el diputat del PDeCAT per Lleida al Congrés es mantingui, almenys, en la defensa de les iniciatives que requereix el territori pel que ha de treballar”.

Caro ha recordat la “Proposició no de Llei que es va aprovar al juny d’aquest any a la Comissió de Seguretat Vial per la qual s’instava al Govern a construir calçades laterals a l’autovia A-2 al seu pas pel terme municipal de Tàrrega; una PNL que certament va registrar el diputat Antoni Postius, de PDeCAT, però que en Comissió es va aprovar gràcies als vots socialistes i d’altres grups parlamentaris”. Per això, ha dit Caro, “en aquella Comissió cap diputat de PDeCAT va defensar la iniciativa, ara esperem que no segueixin absents en defensar una obra necessària per la seguretat vial a la capital de l’Urgell”. El regidor socialista ha instat Postius a que “donat que encara no ha desconnectat del tot de les seves responsabilitats i que tindrà més disponibilitat per treballar pel territori, convidem al senyor Postius a sumar-se a la nostra defensa per tal que els Pressupostos Generals de l’Estat de 2018 incloguin les calçades laterals de l’A-2 a Tàrrega”.

En aquest sentit, Silveri Caro ha explicat que “donat que la proposta es va aprovar en Comissió al juny, el Grup Socialista al Congrés ha registrat una bateria de preguntes per tal que aquest projecte no quedi oblidat en un calaix”. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article