El bisbe de Solsona demana perdó per la seva glossa sobre l'homosexualitat

Crònica Local

Imatge d'arxiu del bisbe de Solsona
Imatge d'arxiu del bisbe de Solsona
El bisbe de Solsona, Xavier Novell, ha demanat disculpes als pares i mares que s’hagin pogut sentir ofesos per la glossa sobre la família del passat 21 de maig, en què va suggerir que l’homosexualitat pot estar vinculada amb l’absència de la figura paterna en el procés d’educació dels nens i adolescents. No obstant, afirma que no ha parlat fins ara "perquè no veig res a rectificar ni m’han atemorit les amenaces polítiques".

En una carta feta pública aquest dijous, Novell ha assegurat que no volia ofendre ningú i que en cap cas pretenia fer aquesta relació exclusiva. Reconeix en el seu escrit que ha rebut trucades i cartes d'alguns pares i mares i que s'han sentit dolguts i lamenta "que s'hagin sentit jutjats per la meva pregunta".

El bisbe de Solsona assegura que "són falses les acusacions d’homofòbia que m’han adreçat" i afegeix que no vol mantenir un conflicte obert però es referma en el seu dret a ensenyar la doctrina catòlica i en aquest sentit, assegura que continuarà presentant sense por la seva visió cristiana sobre la persona. 

Podeu llegir la carta completa del bisbe aquí

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article