La bugaderia de l’Associació Alba renova el concurs amb l’Hospital Arnau i amplia el seu servei al Santa Maria i a l’Hospital de Tremp

Crònica Local

Dos treballadors d'Alba a la bugaderia
Dos treballadors d'Alba a la bugaderia | Associació Alba
L’Associació Alba de Tàrrega ha guanyat el concurs del servei de bugaderia de l’Hospital Arnau per dos anys més amb la novetat que enguany el concurs també adjudicava el servei de rentat de roba de l’Hospital Santa Maria i el de Tremp. 

Ja fa 11 anys que la bugaderia industrial de l’Associació Alba realitza el servei de neteja i planxat de les bates i pantalons dels professionals de l’Arnau. Actualment la bugaderia d’Alba estava fent una mitjana mensual de 18.500 kg al que se li afegirà un augment mensual de 1.400 kg per l’ampliació del servei.

La plantilla de professionals de la bugaderia s’ampliarà amb un lloc de treball per una persona amb discapacitat que s’afegirà als 23 professionals que hi ha actualment treballant. D’aquests, més d’un 85% són persones amb especials dificultats.

“ Valorem molt positivament la fidelitat que des de fa 11 anys ens dóna l’Arnau. Com a Centre Especial de Treball sovint no podem competir amb preus, però en canvi podem oferir un servei de molta més qualitat, mes personalitzat i adaptat al client. Per altra banda, cada vegada hi ha més empreses que es preocupen per la responsabilitat social i contracten serveis com els nostres que ofereixen la màxima professionalitat, però amb un impacte social molt alt” explica Antonia Rodríguez, responsable de l’àrea de serveis d’Alba.

Arran del concurs de fa dos anys, la bugaderia va iniciar també un nou servei de cosidor que complementa la tasca diària de la neteja de roba i ofereix un valor afegit al servei.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article