Presidència compartida al Consell d'Alcaldes de l'Urgell, que serà itinerant

La setmana passada es va constituir aquest òrgan

Crònica Urgell

Presidència compartida al Consell d'Alcaldes de l'Urgell, que serà itinerant
Presidència compartida al Consell d'Alcaldes de l'Urgell, que serà itinerant | Consell Comarcal de l'Urgell

El nou Consell d’Alcaldes de l’Urgell, sorgit de les eleccions municipals del passat mes de maig, es va constituir la setmana passada. La presidència i vicepresidència del Consell d’Alcaldes, en aquesta legislatura, serà compartida per Marcel Pujol, alcalde de Castellserà i Óscar Martínez, alcalde de Ciutadilla. Gerard Balcells, president del Consell Comarcal de l’Urgell va estar l’amfitrió en aquesta constitució del Consell d’Alcaldes de l’Urgell, que en les properes sessions es preveu que sigui itinerant per  tots els pobles del territori. 

En la seva primera intervenció com a president del Consell d’Alcaldes, Marcel Pujol va convidar tots els alcaldes i alcaldesses de la comarca a treballar de manera coordinada "pels nostres pobles" i va afegir que aquest òrgan ha de ser un òrgan que aporti solucions.

Per la seva banda, Óscar Martínez, actual vicepresident d’aquest òrgan, es va posar a disposició de tots els alcaldes i va manifestar que el Consell d’Alcaldes ha de ser un òrgan de consens i un espai per obrir el debat de totes les problemàtiques i treballar  pel bé comú de la comarca i la seva gent.

En aquesta reunió constitutiva, també es va informar del nou projecte de dinamitzadors cívics per a l’emancipació juvenil, que és una incorporació a l’addenda al contracte programa 2016-2019 per a la coordinació, la cooperació i la col·laboració entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Consell Comarcal de l’Urgell, en matèria de serveis socials.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article