L'Associació de Cases de Turisme Rural de l'Urgell estrena pàgina web

L'entitat que presideix Jaume Ramon aplega 11 dels 19 allotjaments rurals de la comarca

Crònica Urgell

La portada de la nova pàgina web que aplega les cases rurals de la comarca
La portada de la nova pàgina web que aplega les cases rurals de la comarca

El Consell Comarcal de l’Urgell va acollir ahir a la tarda la presentació de la nova pàgina web de l’Associació de Cases de Turisme Rural de l’Urgell, que aplega gairebé el 60% dels allotjaments rurals que hi ha a la comarca.

Durant l'acte es va explicar a les persones assistents quina és la funció i els objectius de l’Associaciól, que compta amb 11 cases associades de les 19 que hi ha a la comarca. En total, aquesta vintena d'allotjaments rurals compten amb 189 places d'allotjament, que formen part del miler de places d'allotjament que hi ha a l'Urgell.

El dissenyador de la nova web urgellrural.org, Joan Trilla de l’empresa Mar-k, va exposar els continguts i les novetats de la pàgina web, que ofereix amb una imatge i continguts "més frescos", amb un disseny actual i innovador.

L’acte va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal de l’Urgell, Gerard Balcells; la consellera comarcal de Turisme, Consum i Fires, Gràcia Auró; el president de l’Associació de Cases de Turisme Rural de l’Urgell, Jaume Ramon; i el dissenyador de la nova web, Joan Trilla.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article