Foment Tàrrega prepara la 6a Nit Boja, que se celebrarà divendres a partir de les 5 de la tarda

Arrencarà amb un bingo musical i una xocolatada per col·laborar amb la Setmana Sempre Acompanyats

Crònica Local

Aquest migdia s'ha presentat la 6a edició de la Nit Boja
Aquest migdia s'ha presentat la 6a edició de la Nit Boja | Ajuntament de Tàrrega

Tàrrega es prepara per celebrar la sisena edició de la Nit Boja, la "shopping night" de tardor amb botigues obertes fins a la 1 de la matinada. La cita serà divendres als carrers del centre comercial de la localitat, amb activitats per a tota la família a partir de mitja tarda. Es tracta d’una iniciativa de dinamització impulsada per Foment Tàrrega amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. Al mateix temps, la Nit Boja 2019 suma noves adhesions del teixit associatiu targarí, reforçant el caràcter participatiu de la festa, i dels establiments de restauració. Marc Roselló, portaveu de Foment Tàrrega, ha manifestat durant la presentació en roda de premsa que "consolidem la fórmula d'èxit de la Nit Boja unint "shopping", gastronomia i oci". Per la seva part, la regidora de Promoció Econòmica, Núria Robert, ha indicat que l’ajuntament i Foment Tàrrega "mantenim una relació molt fluïda sota l’interès comú de promoure el teixit comercial del municipi i impulsar iniciatives de gran acceptació com la Nit Boja".

Vessant social

La Nit Boja també potencia el vessant social de la convocatòria i oferirà com a novetat una activitat vinculada al programa Sempre Acompanyats, el qual lluita contra les situacions de soledat no volguda de la gent gran. Així, tindrà lloc a partir de les 5 de la tarda un bingo musical i una xocolatada a la plaça Major amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania per evitar l’aïllament social d’algunes persones grans. Durant la tarda, en diferents punts del centre, el públic també tindrà ocasió de gaudir de l’animació i les demostracions dels Nans de Guixanet, Gyas Club i Centre Esportiu Sant Jordi a més d’una lectura de contes en anglès a càrrec de Kids & Us.

A les 9 del vespre prendrà el relleu un dels plats forts de la Nit Boja: la desfilada de moda tardor/hivern a la plaça del Carme amb les actuacions a la passarel·la de Gyas Club, Centre Esportiu Sant Jordi i Hair Show. I a partir de les 10 de la nit seguiran les exhibicions de country i swing a les places del Carme i Sant Antoni. Al mateix temps, als carrers del Carme, Santa Anna i Santa Maria s’oferirà música en viu a càrrec de les agrupacions targarines Her Majesty i Ariga Soul a més de les sessions de DJ Txivi. La gastronomia és un altre dels eixos de la Nit Boja: una desena d'establiments de restauració mostraran les seves elaboracions amb tastets als carrers comercials. El programa es completarà amb el sorteig de 600 euros en xecs regal.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article