Tàrrega se suma a l'Any Joan Brossa i ofereix demà un muntatge d’El Celler d'Espectacles inspirat en l'univers creatiu de l'autor

Prèviament la Regidoria de Cultura presentarà al públic la programació de la nova Temporada de Teatre

Crònica Local

Logotip de l'Any Brossa
Logotip de l'Any Brossa

Tàrrega se suma a la celebració de l’Any Joan Brossa (1919 – 1998), el qual commemora el centenari del naixement del polifacètic escriptor, dramaturg i poeta visual. La Regidoria de Cultura oferirà de franc demà (8 vespre, plaça dels Comediants) la representació del muntatge Escombraries – Tot recollint Brossa, producció d’El Celler d’Espectacles que rememora la fascinació de Joan Brossa vers el gènere del cabaret i les arts escèniques.

D’aquesta forma, Tàrrega reivindica el llegat artístic de qui és considerat un dels pares de la Fira de Teatre al Carrer, l’esdeveniment cultural més emblemàtic de la capital de l’Urgell. Entrellaçant circ, màgia, strip-tease i metafísica, El Celler d’Espectacles seduirà el públic mitjançant una posada en escena inspirada en l’univers creatiu de Brossa i plena de sorpreses, fidel al tarannà subversiu i inclassificable de l’autor.

La convocatòria de demà, gratuïta i oberta a tothom, servirà alhora per presentar el contingut de la nova Temporada de Teatre i Dansa de Tàrrega, cicle que enguany assoleix la 25a edició. És, per tant, una de les programacions escèniques estables amb més trajectòria a les terres de Lleida. Teresa Garcia, programadora del Teatre Ateneu, i Emili Baldellou, autor, director i crític teatral, desgranaran les propostes escèniques que configuraran el cicle, que aixecarà el teló el proper 5 d’octubre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article