Tàrrega celebra aquest cap de setmana el 2n Torneig de Futbol Sala

Organitzat pel Club Futbol Sala Tàrrega amb la participació de 24 equips de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet

Esports

Aquest matí s'ha presentat el torneig a l'Ajuntament
Aquest matí s'ha presentat el torneig a l'Ajuntament | Ajuntament de Tàrrega

Els aficionats al futbol sala tenen una rellevant cita a Tàrrega aquest cap de setmana. Prop de 300 jugadors de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet participaran el dissabte 21 i el diumenge 22 de setembre al 2n Torneig Futbol Sala de Tàrrega – Copa Kia Callesa. Hi competiran fins a 24 equips dels següents 8 clubs: CFS Agramunt, FS Anglesola, EFS Balaguer Comtat D'Urgell, AD La Cigüeña (Saragossa), CFS La Pobla de Montornés, Linyola FS, Sant Andreu AE i FS Tàrrega. Els partits es disputaran en dues instal·lacions del Parc Esportiu de la capital de l’Urgell: el Pavelló Municipal d’Esports i el Pavelló del Club Natació Tàrrega.

El Club Futbol Sala Tàrrega organitza el torneig amb l’ànim de dinamitzar i fer més visible la pràctica d’aquest esport al territori. La cita compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports, la Federació Catalana de Futbol, el Club Natació Tàrrega i Kia Callesa com a principal patrocinador. Els partits del dissabte 21 es disputaran de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 12 de la nit; i els del diumenge 22, de 9 del matí a 2/4 de 7 de la tarda. L’entrada és gratuïta i el públic també hi podrà gaudir de futbolins i servei de bar. El dissabte a la tarda també hi haurà jocs de cucanya per a la quitxalla, i a la nit una sessió de DJs. Organitzadors i patrocinadors s’han trobat avui amb l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú i el regidor d’Esports, Xavier Rossell-Aparicio, per presentar-los la competició (vegeu fotografia). Des de l’Equip de Govern s’ha fet palès el suport del consistori a les activitats del Club Futbol Sala Tàrrega.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article