Brillant actuació de Pol Solsona als Campionats d'Espanya Infantils

Amb els resultats obtingut a Barcelona es consolida com un dels millors nedadors catalans de la seva edat

Esports

Pol Solsona
Pol Solsona | CN Tàrrega

CN TÀRREGA

Del 27 al 30 de Juliol es van celebrar els Campionats d’Espanya Infantils a les Piscines Bernat Picornell de Barcelona. El Pol Solsona va competir en 4 proves i els resultats han estat els següents:

  • 200m papallona, 11è estatal, primer català, millor marca personal i rècord absolut del club
  • 400m estils, 11è estatal, quart català i millor marca personal
  • 200m lliures, 21è Estatal, tercer català, millor marca personal i rècord absolut del club
  • 100m papallona, 15è estatal i segon català

Amb aquests resultats en Pol es consolida com un dels millors nedadors catalans de la seva edat i tanca una excel·lent temporada. D’aquesta manera, la secció de natació del Club Natació Tàrrega finalitza la temporada 2018/2019, amb una excel·lent dinàmica i progressió tant pel que fa a resultats, com de nedadors/es. Ha estat un any ple d’èxits per aquesta secció, i amb l’ajuda de tothom volem seguir treballant en la mateixa línia, esforç i motivació perquè el nom del Club i de la ciutat de Tàrrega continuïn fent-se grans. 

Des del club volem continuar  fomentant els valors d’aquest esport, seguir formant nedador/es i sobretot persones i que tots els infants de Tàrrega aprenguin a nedar, amb un equip de tècnics i monitors/es formats i especialitzats en el món de l’educació i la natació.

Ja que és l'última crònica de la temporada, volem felicitar per la seva gran tasca en aquesta temporada a Sergi Vivet, Xavi Pascual i Marta Orobitg. Bon estiu a tothom, i ens veiem la temporada vinent amb nous reptes, nous objectius i amb més il·lusió que mai. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article