La Targalan arrenca divendres amb totes les places exhaurides

La Tàrrega LAN Party també inclou una exposició de consoles vintage

Crònica Local

Imatge d'arxiu de la Targalan
Imatge d'arxiu de la Targalan | Agrat

La 7a edició de la Targalan que se celebrarà al Pavelló Municipal de Tàrrega a partir d'aquest divendres 2 d’agost a les 5 de la tarda ja s’ha convertit en una cita habitual a principis del mes d’agost per a tots els aficionats a la informàtica i els videojocs que juguen interconnectats i comparteixen continguts en xarxa. L’èxit de la cita ja s’ha pogut demostrar en què s’han exhaurit les 150 places disponibles dos dies abans de l’inici de l’esdeveniment i l’organització informa que si algú s’ha quedat sense plaça, es podrà gestionar el cas al correu electrònic info@tarregalanparty.cat.

El certamen se celebrarà durant 48 hores ininterrompudes i els participants compten amb accés a les piscines municipals per poder superar millor la calor que es preveu aquests dies a la capital de l’Urgell. A més, també hi haurà una exposició de consoles vintage a càrrec de Retroscroll i que la podrà visitar qualsevol persona que s’acosti al Pavelló Municipal de Tàrrega aquests dies.

Una de les grans novetats de la 7a edició de la Targalan és la presència de dos populars comentarista d’eSports amb una àmplia experiència en el sector de les retransmissions on-line de competicions de videojocs. Seran Mr. Readys i Sylphalion, que actualment són presentadors i comentaristes de diversos esdeveniments i que narraran alguns tornejos per "streaming" a través de la plataforma virtual Twitch. Els cinc tornejos que s’organitzaran en aquesta edició de la Tàrrega Lan Party són el "Counter Strike", el "League of Legends", el "PUBG" i l’"Overwatch", aquest any s’hi afegeix el "TeamFight Tactics".

La Tàrrega Lan Party l'organitza l'Associació Agrat i compta amb el suport de les regidories de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Tàrrega i la col·laboració d’empreses d’informàtica com Vunkers.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article