Música, circ i teatre en la 7a edició del 'Castellserà de nit'

Tindrà lloc cada dijous del mes d'agost en diversos indrets del municipi

Crònica Urgell

Aquest matí s'ha presentat l'edició d'enguany del festival a la Diputació de Lleida
Aquest matí s'ha presentat l'edició d'enguany del festival a la Diputació de Lleida | Diputació de Lleida

El vicepresident primer de la Diputació, Jordi Latorre, i la diputada, Mercè Carulla, han participat aquest dimarts en la roda de premsa de presentació de la setena edició del Castellserà de nit, una programació d’espectacles de música, teatre i circ que se celebra cada dijous del mes d’agost a Castellserà. La presentació –que ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació- ha comptat amb les intervencions de l’alcalde de Castellserà, Marcel Pujol; i del regidor de Cultura, David Pradas.

Es tracta d’una oferta esperada al municipi, segons ha reconegut Marcel Pujol, "que aposta per fer espectacles a la fresca, en espais oberts, i que cada any han anat tenint més acceptació, especialment en els darrers anys les propostes de circ". En aquest sentit, ha reconegut que en les darrers edicions s’ha produït un gir en l’orientació de les propostes, passant de ser per a un públic, bàsicament adult, a unes propostes de caire familiar, amb la presència de teatre i circ, a més de la música.

De cara a l’edició de 2020 es vol introduir també la màgia, tenint en compte que el famós Mag Lari ha comprat una casa senyorial del municipi, i aprofitar aquesta avinentesa per signar algun tipus de col·laboració de participació o cessió d’espai.

Latorre i Carulla ha coincidit en assenyalar la importància de la celebració de festivals com aquest perquè atansen la cultura a la gent, dinamitzen les poblacions, i potencien tot tipus d’activitats durant el període estival.

Com cada any, s’inclou en la programació el concert de cloenda del curs de cant de Castellserà, que enguany compleix la 19a edició.

Programació

La programació completa per aquesta edició és la següent:

  • Dijous, 1 d’agost. Concert de piano a càrrec de Jordi Pellicer, a la Panera (22h)
  • Dissabte, 3 d’agost. Concert de cloenda del 19è Curs de cant de Castellserà, a la Panera (18h)
  • Dijous, 8 d’agost. Representació teatral de ZH o 36 milions d’anys a 120km/h, a càrrec d la companyia Emilia Gargot, a la Carrerada (22h)
  • Dijous, 15 d’agost. Representació de circ amb l’espectacle Flou papagayo, a càrrec de la companyia Mumusic Circus, a la pista d’estiu (2h)
  • Dijous, 22 d’agost. Espectacle de circ amb la companyia Improvisto’s Krusty Show, que representa Beatbox Circ, a la plaça Sitjar (22h)
  • Dijous, 29 d’agost. Concert de música a càrrec de Krregades de romanços, al Racó d’Atnay (22h).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article