El Grup Alba de Tàrrega tanca el Sardines & Marinada amb més èxit de la història del festival

El certamen nascut fa 9 anys enguany supera el miler d'assistents

Crònica Local

Imatge d'una de les jornades del festival, celebrat els tres darrers dijous
Imatge d'una de les jornades del festival, celebrat els tres darrers dijous | Grup Alba

Més d'un miler de persones han passat enguany pel Festival Sardines & Marinada, que va tenir lloc durant els tres darrers dijous del mes de juliol i durant els quals es van servir més de 900 sopars a base de sardines i llonganissa a la brasa.

L'edició d'aquest any ha tingut més bona acollida que mai gràcies al bon temps i a la proposta gastronòmica i musical, arribant a fer el rècord de visitants des que va començar a celebrar-se ara fa 9 anys. El festival ha estat possible gràcies a la participació de 90 voluntaris del Grup Alba que s'han encarregat de fer les diferents tasques, des de preparar el sopar, servir a la barra o muntar taules. 

Dijous de la setmana passada a la nit es va cloure el festival amb el monòleg de Marc Buxaderas i la música festiva del grup targarí Pascual & els Desnatats, que ja són un clàssic del Sardines. 

Després de 9 anys, el festival s’ha consolidat com una de les propostes importants de l’estiu, aconseguint crear un espai inclusiu on es barregen públics d’edats molt diverses i persones amb capacitats diferents. Els beneficis obtinguts de la barra i del sopar es destinaran a projectes per les persones de l'entitat. 

El Festival ha comptat també amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tàrrega des de la Regidoria de Cultura, el Festival Paupaterres i enguany hi ha col·laborat com a patrocinador el grup de concessionaris Drivim. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article