L'Ajuntament d'Agramunt tindrà 9 grans àrees de govern

Els regidors només rebran retribucions per l'assistència als òrgans col·legiats

Crònica Urgell

El nou ajuntament d'Agramunt
El nou ajuntament d'Agramunt

A l’espera que s’aprovi durant el ple que se celebra avui dijous, el cartipàs municipal previst per l’equip de govern d’Acord d’Esquerra d'Agramunt comptarà amb 9 grans àrees per donar resposta a les polítiques que es preveuen desenvolupar durant els propers quatre anys, segons publica Urgell TV.

Una primera àrea, encapçalada per Sílvia Fernàndez, inclourà les polítiques de Serveis Socials, Salut, Diversitat i Igualtat. El regidor Xavier Secanell serà el responsable dels Serveis Municipals, Medi Ambient, Agricultura i Pobles del municipi. Amanda Cardona, que s’estrena com a regidora en el consistori, encapçalarà les polítiques de Cultura i Turisme. Una cinquena àrea que inclourà la Via Pública, els Equipaments Municipals, el Patrimoni, les Zones Verdes i l’Entorn tindrà com a responsable Josep Maria Carrera. Pel que fa a l’àrea d’Educació i Esports, anirà a càrrec d’Olga Ribera, mentre que les Noves Tecnologies, el Comerç, el Treball i la Participació Ciutadana serà responsabilitat de Joan Pijuan. Finalment, Tamara Lombardo serà la responsable de Fires i Comunicació mentre que Judit Solé serà la responsable de Festes i Joventut. Pel que fa a l’alcaldia, Bernat Solé assumirà l’àrea d’Urbanisme, Governació, Economia i Relacions Institucionals.

El nou cartipàs municipal preveu una junta de govern formada per 4 tinents d’alcaldia i una comissió de coordinació formada per tots els membres de l’equip de govern. Pel que fa a les comissions informatives, de comptes i d’urbanisme, estaran formades per 5 regidors d’Acord d’Esquerra i 2 regidors de Junts per Agramunt.

Més informació a Urgell TV

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article