Sommeliers actuarà a la segona cita del Tastasons 2019 de Preixana

Crònica Urgell

Cartell de Tastasons 2019
Cartell de Tastasons 2019

El grup Sommeliers serà l’encarregat de posar la música a la segona cita del festival Tastasons 2019 de Preixana, que se celebrarà aquest dissabte 20 de juliol, a les 8 del vespre, en una cabana de volta recuperada recentment de Les Pedreres, enmig dels secans de Belianes-Preixens.

Sommeliers és un nom preciós que va de vi, però sobretot va de comunicar, d’apropar, d’acompanyar, de servir, en definitiva, de cuidar un món, el de la música, com els sommeliers ho fan del seu. Han tret dos discs, el segon el van estrenar el passat mes de maig. Les components del grup són Rocio Seligrat (veu), Mireia Bartolí (violí), Marta Pons, (cello), Maricel Pons (piano) i Teresa Nogueron (clarinet), totes elles maridaran un entorn natural magnífic amb música pop, folk i tradicional. 

L’actuació es completarà amb un tast de productes locals que inclourà una taula de formatges Camps, Tros de Sort i formatges ecològics Aubagueta, acompanyats de vi Mil Sons 2018 d’Antoni Giribet Celler i pa del Forn Salvador. El concert serà gratuït i el tast tindrà un cost de 8 euros.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article