El Banc de Sang enceta a Tàrrega la campanya d'estiu a les terres de Lleida

Crònica Local

El Banc de Sang enceta a Tàrrega la campanya d'estiu a les terres de Lleida
El Banc de Sang enceta a Tàrrega la campanya d'estiu a les terres de Lleida

El Banc de Sang i Teixits ha activat avui arreu de Catalunya la campanya d’estiu per animar la ciutadania a donar sang abans de marxar de vacances o durant els dies festius. A Lleida la campanya es presentarà a Tàrrega demà dissabte a l’Escola Pública Maria Mercè Marçal. L’esdeveniment comptarà amb una sessió de DJ que animarà la donació. També hi haurà una "foodtruck" on els donants, en exclusiva, podran recollir un gelat. Una altra activitat destacada serà el taller de GIFs on tothom podrà fer-se el seu propi GIF de la donació de sang per compartir a les xarxes socials o a Whatsapp. Un segon taller permetrà als participants planxar un transfer de la campanya a la seva roba o a qualsevol complement que vulguin.

La campanya d’estiu d'enguany té com a protagonistes els professionals del Banc de Sang. L'Ernest, la Laura i la Lorena, infermers i biòloga, són la imatge del cartell de la campanya d'estiu d'enguany. Tant ells com l'equip del Laboratori d'Elaboració de Components Sanguinis, persones d'Atenció al Donant o part de l'equip de comunicació i promoció s'han convertit en la imatge d'uns divertits GIFs animats que serviran per agrair el gest dels donants, i fer-los somriure. Els GIFs ja es poden buscar a Instagram, Twitter, Facebook i Whatsapp amb la cerca "donarsang" i també es poden veure al canal de Giphy del Banc de Sang.

A partir del 15 de juliol, tothom que doni sang en qualsevol dels hospitals amb banc de sang o a les unitats mòbils tindrà l’oportunitat de fer-se un GIF de la donació per compartir amb els seus contactes via Whatsapp o xarxes socials. 

A més, tots els donants de l’estiu també rebran un adhesiu amb la imatge de la campanya "Aquest estiu anima’t a donar sang".

Baixada de donacions

A l’estiu les donacions baixen al voltant d’un 30% respecte la resta de l’any. Per garantir que tots els malalts tindran la sang necessària per als tractaments, s’han programat 60 campanyes cada setmana. També estaran obertes les sales de donacions als hospitals de referència per assolir les 35.000 donacions necessàries.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article