Arrasen bona part dels estimaocells de Vallbona de les Monges

Crònica Urgell

L'estat en què han quedat els estimaocells
L'estat en què han quedat els estimaocells | Ràdio Tàrrega

Uns brètols han destrossat aquest cap de setmana gran part del projecte d'estimaocells ubicat en una finca de Vallbona de les Monges. Segons ha explicat a Ràdio Tàrrega l'impulsor del projecte, Eduard Viver, "suposem que la nit de dissabte a diumenge un vehicle va entrar a la finca i va fer un recorregut trencant tots els estimaocells que trobava pel camí". Viver ha detallat que "fins i tot el cotxe va impactar amb el càrter contra una de les pedres de la base d'un dels estimaocells i ha deixat un regueró d'oli que segueix després per la carretera".

Eduard Viver afirma que "com qualsevol projecte de comunitat a l'aire lliure estem exposats al vandalisme". Recorda que un any els en van cremar, un altre any se'n van endur algun i assegura que malgrat que no els agradi, no cal donar-hi més importància.

Viver ha explicat als micròfons de l'emissora municipal que "no farem denúncia policial dels fets però si volem fer denúncia social". Alhora ha afegit que "la primera setmana d'agost els refarem".

Més informació a Ràdio Tàrrega

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article