La 9a edició del Flèndit, que se celebrarà dissabte, canvia la cursa d'andròmines per una activitat aquàtica oberta a tothom

Crònica Local

Post promocional del Flèndit 2019
Post promocional del Flèndit 2019 | Associació Agrat

L’Associació Agrat organitzarà aquest dissabte 29 de juny la 9a edició de la gimcana Flèndit amb un total de 550 inscrits repartits en 42 colles diferents. D’aquesta manera l’activitat es consolida al llarg dels anys com una de les propostes amb més participació de la ciutat. La jornada començarà a 2/4 de 12 del migdia amb una novetat, ja que enguany no es celebrarà la cursa d’andròmines i es canvia per una nova activitat aquàtica pels carrers del cas antic de la ciutat amb vermut inclòs. L’activitat estarà oberta no només als participants del Flèndit sinó a tota la ciutadania, refermant el compromís de caire públic i obert de tota la jornada.

Després de la cursa, es farà un dinar de germanor entre totes les colles a la plaça de les Nacions amb 400 comensals inscrits. Per dinar, les colles targarines gaudiran d’una fideuà, gelat i beguda per agafar forces de cara al tret de sortida del Flèndit de la laça Major (`2/4 de 5 de la tarda). A continuació, es donarà inici a la gimcana més festiva de la ciutat, on a la Llera del Riu Ondara, els participants s’esmerçaran per guanyar fins a 21 proves que combinaran habilitat, velocitat, força, precisió i molta diversió.

Una vegada finalitzat el Flèndit, es donarà un temps per dutxar-se i preparar-se pel sopar i fi de festa que tindrà lloc al Càmping Municipal. Aproximadament unes 300 persones ja han reservat sopar i podran gaudir d’una festa amb música en directe de la mà del grup targarí Pascual&Desnatats i PD Verizé, que s’estrena a la nit targarina. Per a l’organització d’aquest 9è Flèndit es comptarà amb la col·laboració de fins a 80 persones voluntàries que s’han ofert a ser jutges de les proves, ajudar en la instal·lació de proves o organitzar els dos àpats. A més a més, la comissió organitzadora del Flèndit està formada per més de 30 membres.

La jornada es podrà anar seguint tota la jornada mitjançant l’etiqueta #Flèndit2019, i al compte d’@agrattarrega es replicaran els 'stories' de totes i tots els qui vulguin compartir l’experiència Flèndit.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article