Bernat Solé (ERC): "Cs hauria d'anar més a les escoles"

Candidat d'ERC a Agramunt

Crònica Urgell

Bernat Solé en una imatge recent
Bernat Solé en una imatge recent | Segre Tàrrega

JOSEP GRAU (SEGRE)

El TSJC l’ha citat a declarar arran d’una informació a la revista 'Sió'. Ja va declarar fa mesos i els veïns d’Agramunt van muntar autocars per donar-li suport.
Va ser molt emocionant. Em van donar suport veïns independentistes i no independentistes, perquè davant d’aquestes situacions es tracta de protegir la democràcia.

ERC compta amb onze de tretze regidors a Agramunt. Quins projectes té per mantenir aquest suport?
Treballar pel municipi m’apassiona com el primer dia. Tenim un munt de projectes per a aquesta legislatura a més de finalitzar l’ampliació de la residència o posar en marxa l’Espai Cívic. Agramunt necessita sòl industrial. Treballarem també per als serveis a les persones, convertirem l’Escorxador en un centre de dinamització cultural, completarem la xarxa d’aigua de qualitat i finalitzarem el Pla Urbanístic després dels nous criteris de la CHE, sempre des de la sostenibilitat econòmica (heretem un deute del 88% i l’hem rebaixat al 25% en el dia d’avui, la qual cosa permet més inversions).

Es veu una altra vegada a la docència?
Segur. És una feina meravellosa a la qual tornaré. La política és una cosa temporal que s’ha de fer al servei del país. Si es converteix en un servei per al polític no té sentit. Vaig deixar la meua ocupació d’enginyer a l’empresa privada per treballar en instituts perquè m’encanta ensenyar valors als alumnes.

Cs diu que l’escola adoctrina.
Aquest partit hauria d’entrar més a les escoles. Adoctrinar és dir de què es pot parlar i de què no, que és el que volen.

Trobareu l'entrevista completa a Segre.com

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article