Nou a l'Arxiu: Servei didàctic, taller d'enquadernació i exposició sobre Bonaventura Amigó

Arxiwatts

per Arxiu Comarcal de l'Urgell

Firmes NT, Gent NT

Imatge de la mostra dedicada a Bonaventura Amigó a l'Arxiu
Imatge de la mostra dedicada a Bonaventura Amigó a l'Arxiu | Arxiu Comarcal de l'Urgell

Continuen passant escolars pel Servei didàctic de l'Arxiu. El 27 de març passat un grup de 42 alumnes de 6è de primària de l'escola Maria-Mercè Marçal de Tàrrega va visitar l'arxiu. En la visita van poder descobrir i conèixer el que és un arxiu i les tasques i activitats que s'hi desenvolupen. El 5 d'abril un grup de 25 alumnes de 2n d'ESO de l'Escola Vedruna de Tàrrega va participar en un taller d'anàlisi de documents medievals treballant amb documentació procedent del fons documental de l'ajuntament de Tàrrega. 

Per a aquest dissabte 27 d'abril l'Arxiu ha organitzat un taller d'enquadernació en el qual es proposa donar a conèixer les tècniques bàsiques emprades en l'elaboració d'un estil concret d'enquadernació, el de costura exposada.

L'Arxiu Comarcal se suma a la commemoració del centenari de la mort de Bonaventura Amigó i Pellicer, conegut com el mestre Amigó, amb una exposició que es pot visitar fins al 30 d'abril i en la qual es pot descobrir la singularitat del personatge i la importància que va tenir per a Tàrrega. La mostra està acompanyada amb documentació i recreació d'una aula ambientada amb materials de l'època.

Podeu llegir la resta de píndoles aquí

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article