La 19a Mitja de Tàrrega preveu superar els 600 participants

Esports

Bart Loomans i Ricard Mir han presentat la prova del 2019 a l'alcaldessa
Bart Loomans i Ricard Mir han presentat la prova del 2019 a l'alcaldessa | Ajuntament de Tàrrega

Tàrrega celebrarà el diumenge 5 de maig la 19a edició de la Mitja Marató i 10 KM Ciutat de Tàrrega - 12è Memorial Eduard Garcia Piqué, convocatòria organitzada pel Club d'Atletisme 100x100 Fondistes amb suport de la Regidoria d’Esports. La prova atlètica s’iniciarà a 2/4 de 10 del matí al Parc Esportiu, al costat del Pavelló Municipal. La inscripció ja és oberta al web www.fondistestarrega.com fins al dijous 2 de maig. Els organitzadors preveuen superar les 600 persones inscrites, xifra que posa de manifest la rellevància de la cursa a les terres de Lleida. Els circuits combinaran asfalt i camí. A més de Tàrrega, el recorregut passarà per les poblacions de Vilagrassa i El Talladell. Tots els atletes gaudiran d'avituallaments isotònics, dutxes i guarda-roba a més de facilitat d'aparcament i diversos obsequis oficials de la cursa. També es convoca un concurs d'animació per aplaudir el pas dels corredors. La competició requerirà l’esforç logístic que cobriran un centenar de voluntaris.

Bart Loomans i Ricard Mir, portaveus del Club d’Atletisme 100x100 Fondistes, han presentat la cursa a l’alcaldessa Rosa Maria Perelló en una trobada celebrada a la Casa Consistorial (vegeu fotografia). La primera edil ha destacat el poder d’atracció creixent que la cursa ha guanyat entre els aficionats a l’atletisme i ha felicitat els organitzadors per l’èxit reiterat que aconsegueix la convocatòria any rere any.

La 19a Mitja Marató i 10 KM Ciutat de Tàrrega - 12è Memorial Eduard Garcia Piqué forma part del circuit Mitges de Ponent, que aglutina les quatre mitges maratons que se celebren a les comarques lleidatanes al llarg de la temporada (Balaguer, Mollerussa, Lleida i Tàrrega). La prova compta amb el suport dels ajuntaments de Tàrrega i Vilagrassa, l’EMD El Talladell, el Consell Comarcal de l’Urgell i la Diputació de Lleida.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article