Lo Closcamoll compleix 5 anys amb Xiula, Reggae per Xics, Landry el Rumbero, Jaume Ibars i Karaokes Band

Crònica Local

El certamen es va presentar ahir a la tarda
El certamen es va presentar ahir a la tarda | Ràdio Tàrrega

Tàrrega celebrarà el dissabte 4 de maig la cinquena edició de Lo Closcamoll - Festival de Música Familiar de Ponent repetint ubicació a l'Escola Àngel Guimerà i mantenint la capacitat d'aforament d’entre 2.000 i 2.500 persones. El certamen segons l’organització està plenament consolidat amb aquesta cinquena edició amb una oferta lúdica pensada per al públic familiar juntament amb espais de jocs, animació, tallers i "food trucks".

Segons avança Ràdio Tàrrega, com a novetats aquest any destaca un taller de ioga en família i també el fet que molts dels jocs del recinte han estat creats per la mateixa organització.

Lo Closcamoll, impulsat per un grup de mares i pares de l’Associació Agrat, arrencarà a les 10 del matí i fins a les 8 del vespre oferirà activitats i música per a tota la família. El cartell aposta enguany per cinc grups punters com Landry el RumberoJaume IbarsKaraokes Band i com a repetidors la banda Xiula, considerada un dels grups d'animació infantil revelació dels últims anys, i Reggae per Xics.

Des d'aquesta mitjanit ja són a la venda les entrades a través del web www.agratickets.cat al preu de 10 euros. També es podran comprar el mateix dia a guixeta al preu de 12 euros. Els menors de 3 anys enguany pagaran un euro per l’entrada. A més, les entrades tindran un cost de 8,5 euros per persones amb d’altres capacitats, famílies nombroses i famílies monoparentals.

Més informació Ràdio Tàrrega

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article