Raül Arenas fa realitat el somni de Noe Gaya en recaptar 5.100 euros

per Lourdes Cardona

Crònica Local

Arenas durant una visita a la impremta Anfigraf, on s'ha editat el conte
Arenas durant una visita a la impremta Anfigraf, on s'ha editat el conte

L’atleta targarí Raül Arenas ja ha recomptat els diners que ha recaptat amb el tercer Sempre Endavant. En total, enguany ha recaptat 5.100 euros per fer realitat el somni de Noe Gaya, una noia una noia de l’Espluga de Francolí amb mobilitat reduïda des que l’any 2000 va patir un accident de trànsit, d'editar un conte infantil explicant la seva experiència. 

"Amb el que he recaptat enguany podem finançar completament l'edició de 1.500 exemplars del conte", ha explicat Arenas, que també ha avançat que el proper 12 d'abril se'n farà la presentació a l'Espluga de Francolí.

Arenas està molt satisfet i agraït pel suport rebut en aquesta edició del repte solidari, ja que la quantitat recaptada supera amb els escreix els 3.830 euros de l'edició anterior. L'atleta ho atribueix al fet que any rere any la seva tasca és més coneguda a Tàrrega i rodalies. "Ara la gent ja em coneix i sap en què consisteixen els meus reptes, alhora que comprova d'una forma més directa on van a parar els diners que cedeixen", ha relatat a Nova Tàrrega.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article