El concurs de diorames de la Fira del Playmobil de Tàrrega enguany està dedicat a l'art

Crònica Local

Un dels diorames que va participara en el concurs de l'any passat
Un dels diorames que va participara en el concurs de l'any passat | Agrat

El proper dissabte 6 d’abril la Fira del Playmobil de Tàrrega organitzarà el clàssic concurs de diorames de 'clicks' obert al públic en general. Enguany tindrà una novetat destacada i és que la temàtica haurà d'estar relacionada amb el món de l'art. D’aquesta manera els participants hauran de recrear amb Playmobils algun tema relacionat amb un pintor, una obra artística o alguna creació original sobre aquest món.

El concurs tindrà lloc al Pavelló del Club Natació a partir de les 10 del matí i els participants disposaran d’un espai de 50×50 per poder-hi fer la seva creació que restarà exposada durant tot el certamen entre dissabte i diumenge. El jurat que seleccionarà el guanyador del millor diorama estarà format per membres de Somos Clicks i els participants podran utilitzar figures i complements de la marca Playmobil i també podran portar material decoratiu (pedres, herba, etc.) i eines per crear el paisatge del seu diorama.

Els interessats en participar al concurs ja es poden inscriure al web www.firaclickstarrega.cat fins el proper dijous 4 d'abril. Les places són limitades i el cost per participant serà de 2 euros. A canvi, tots els participants rebran un obsequi de Playmobil i el millor diorama s’endurà una caixa de 'clicks'.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article