El primer equip del Club d'Escacs acaba en cinquè lloc i signa la permanència

Esports

CLUB D'ESCACS TÀRREGA

El passat cap de setmana es disputà la 9a i definitiva ronda de la Lliga Catalana d'escacs, amb resultats molt positius per als tres equips targarins.

El primer equip es jugava assegurar-se la permanència a la 2a divisió nacional catalana jugant a Barcelona, a casa del CE Ideal Clavé, que era l'últim classificat de la categoria.

El resultat final fou de victòria targarina per 3 a 7, cosa que classifica l'equip finalment en una fantàstica cinquena posició. 

El conjunt, doncs, es manté a la 2a divisió nacional catalana un any més, i continua essent el segon equip de la província de Lleida ubicat en les categories més altes dels escacs catalans en la lliga per equips. Malgrat les dificultats econòmiques i per tenir jugadors cada cap de setmana disponibles per anar a competir, amb sacrifici i voluntat de tothom els escacs targarins continuen a un alt nivell.

Els conjunts de promoció jugaren també fora de casa. El Tàrrega B jugà a Andorra, on aconseguí un molt meritori empat a 2. El Tàrrega C jugà contra el Vallfogona C i assolí la victòria per 1 a 3.

La classificació final del Tàrrega B fou tercer, i el Tàrrega C, cinquè. 

Moltes felicitats a tots plegats.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article