Pol Solsona acaba en quarta posició estatal en els 200 metres papallona

Esports

Pol Solsona i Toni Grañó amb el seu entrenador
Pol Solsona i Toni Grañó amb el seu entrenador | CN Tàrrega

CN TÀRREGA

El passat cap de setmana dos nedadors del club, en Pol Solsona Solé i en Toni Grañó Fernández (amb el seu entrenador, Sergi Vivet Tarrés), es van desplaçar fins a Gijón a nedar en els Campionats d'Espanya d'hivern Infantil.

En Pol va fer una magnífica actuació, i va obtenir millors marques personals en les dues proves nedades, els 400 estils i els 200 metres papallona. En aquesta última, aconseguí una 4a posició estatal. Aquest resultat significa la millor posició d'un nedador masculí en la història del club en uns Campionats d'Espanya. Des del club et donem l'enhorabona! 

Per altra banda, en Toni, que nedava les proves del 50, 100, 200 lliures, 200 esquena i 200 estils, no va aconseguir millorar les seves marques personals i les sensacions durant el transcurs de tot el campionat no foren bones. Els nervis, la pressió i la lesió a l'espatlla de l'últim dia van fer que en Toni no pogués rendir al seu nivell. Tanmateix, volem destacar la 7a posició estatal en la prova dels 50 metres lliures. Des del club volem animar-lo a seguir-ho intentant, que amb esforç, constància i aprenent dels errors tot acaba arribant. 

Així doncs, tanquem uns Campionats d'Espanya amb sensacions diverses, però un cop més, deixant el nom del club ben amunt!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article