El Paupaterres renova el web en signar un acord amb Dispromedia

Crònica Local

Aquest dilluns s'ha presentat la nova pàgina web del Paupaterres
Aquest dilluns s'ha presentat la nova pàgina web del Paupaterres | Paupaterres

L'agència web Dispromèdia, empresa targarina dedicada al disseny i programació de pàgines web amb més de 14 anys d'experiència, es converteix des d'aquest 2019 en patrocinadora oficial del festival Paupaterres. L'aliança sorgeix de la necessitat de posicionar en l'àmbit digital el festival que, amb 21 anys d'història, s'ha consolidat com un referent a les terres de Lleida.

Fruit d'aquesta aliança tecnològica, aquest dilluns es va presentar la nova pàgina web del festival, projecte en què han treballat al llarg dels darrers mesos de la mà d'Eva Balcells, membre de l'associació, que explica que han volgut que fos una web molt completa, on el públic potencial trobi informació pràctica, la programació actualitzada i també material divers com ara fotografies o història. A més, la nova pàgina inclou apartats destinats als professionals i també un senzill formulari per al voluntariat.

 

Grups confirmats

D'altra banda, a principis de mes es van donar a conèixer els primers noms que conformaran el cartell del certamen musical, que enguany se celebrarà de l'11 al 13 de juliol. Així doncs, enguany actuaran a la 22a edició del Festival Musical d'Estiu de Ponent formacions com El Diluvi, New York ska-jazz Ensemble, Lildami, Balkan Paradise Orchestra, La Sra. Tomasa, Tremenda Jauria, els targarins The Targarians (que presentaran el seu segon disc, Crida amb mi!, que va sortir a la venda el passat 1 de març) o la Cobla Catalans dels Sons Essencials, entre altres.

A més a més, l'espai del Paupaterres pensat per als més petits de casa, anomenada Paupakids, comptarà amb l'atuació d'El Pot Petit, una formació que ofereix concerts on combina la música, els titelles i el teatre, per fer que tant la canalla com els grans canti i balli al ritme de les seves cançons. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article