Eduard Seguí, renovar la casa amb garantia

Espai empresa

Eduard Seguí, renovar la casa amb garantia
Eduard Seguí, renovar la casa amb garantia

Per gaudir d'una llar confortable calen unes instal·lacions de qualitat, modernes i eficients.

De proveir-les s'encarreguen empreses com Eduard Seguí, dedicada a la distribució de material de fontaneria, calefacció, climatització, gas, energies renovables, sanitaris i mobiliari de cuina. Amb gairebé 40 anys de trajectòria, aquesta firma familiar de Tàrrega s'ha consolidat com a líder a la província de Lleida. Un lideratge fruit de "la nostra experiència i professionalitat", apunten fonts de l'empresa. Clau és disposar d'un gran equip d'experts tant en el sector de fontaneria com de banys i cuines, "que fan que els clients quedin contents i satisfets quan ens visiten a les nostres instal·lacions", afirmen.

Brinden un "tracte personalitzat" on ajuden i acompanyen el client "perquè ja sigui per canviar el tovalloler o el mirall del bany, com fer la reforma de la cuina o sanitaris, canviar les rajoles del terra de casa o fer-se una casa nova, sigui un camí fàcil i sense preocupacions", assenyala.

A més d'un equip de nivell, els distingeix "una gran exposició de més de 500 metres quadrats", així com un "fàcil aparcament i accés" i "facilitat de pagament i/o finançament", comenten. I es desmarquen de la competència per ser distribuïdors oficials de primeres marques com Roca, Dica, Grohe, Neolith, Siemens, Bosch, Balay, Hansgrohe, Duscholux, Codis o Franke, totes elles marques i productes que acrediten "qualitat i durabilitat".

Tot i tenir la seu central al polígon industrial de Llevant de Tàrrega, la firma disposa de delegacions a Lleida capital, Manresa i Reus. D'altra banda, a través del web, distribueix els seus productes a tot arreu, de la mateixa manera que el seu departament logístic permet oferir un servei de repartiment ràpid i de gran abast.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article