L'any que ens espera

L'any que ens espera
L'any que ens espera

Editorial

LOURDES CARDONA

Desconec el balanç que farem del 2019 d'aquí a 12 mesos, tot i que espero que sigui positiu o, com a mínim, similar al del 2018. Hores d'ara només tinc clar que serà un any intens i apassionant, com ho és qualsevol any amb compromisos electorals per als que ens dediquem a la comunicació. Però no ho serà tan sols per això (i no em refereixo al judici i tot el que té a veure amb el procés, que també).

Aquest 2019 a Nova Tàrrega fem 75 anys (som una de les capçaleres amb més història de les comarques de Lleida) i cal celebrar-ho com déu mana. Per això ja ens hem posat a treballar per compartir amb vosaltres el que han donat de sí aquests 75 anys i fer memòria de les persones que un bon dia van creure que Tàrrega havia de tenir una publicació com la nostra, així com de totes aquelles que, un moment o altre, ens han ajudat a fer camí. Estic segura que serà bonic i estimulant submergir-se en el passat per entendre com el setmanari ha arribat fins al present i alhora constatar els canvis que ha sofert des del 12 de maig de 1944. De moment no us en podem explicar res més, ens reservem les sorpreses per a més endavant.

Però nosaltres no som els únics que enguany estem de celebració. El 2019 també és especial per a la Societat Ateneu, que commemora el seu centenari, i el Centre Cultural, que festeja mig segle de vida. 

Malgrat que som un mitjà modest, volem fer-nos-en partícips i procurarem explicar-ho a les nostres pàgines encara que no disposem dels recursos que voldríem per fer tot allò que somiem. És en aquesta línia que la setmana passada vam estrenar un espai dedicat al Centenari de l'Ateneu, on setmana rere setmana i durant tot l'any trobareu l'actualitat relacionada amb l'efemèride, i vam incorporar-ne el logotip a la capçalera. És la nostra manera de felicitar una de les entitats amb més trajectòria de la ciutat, però no ens quedarem aquí. Ja ho veureu.

Alhora comencem l'any estrenant col·laboradors. Avui debuta Pep Sanz (trobareu els seus articles a "Lletra de canvi"), a finals d'any va fer-ho Joel Ramos a "L'esportista passiu" i ben aviat anunciarem un nou fitxatge. A ells, benvinguts al vaixell, i a tots els que ens ajudeu a sortir al carrer divendres rere divendres, milions de gràcies.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article