El retorn a la normalitat

El retorn a la normalitat
El retorn a la normalitat | Pau Lores

Editorial

LOURDES CARDONA

Comença el mes de setembre i l'estiu s'acaba. Encara ens queden uns quants dies, però per a nosaltres ja és història, almenys és la percepció que en tenim. Deixem les vacances enrere, desem la roba de bany al calaix si és que ha sobreviscut a les reiterades sessions de piscina i/o platja, la programació de teles i ràdios recupera el ritme habitual, arrenca el curs polític, la canalla es prepara per tornar a l'escola... i la fresca de matins i tards fa que ens retrobem amb la jaqueta, que restava morta de fàstic a l'armari des de principis de juny.

Però a Tàrrega no donem l'estiu per finiquitat fins que passa FiraTàrrega, estimada i detestada diria que amb la mateixa intensitat. A mi, compteu-me entre els primers, sisplau! El fet de tenir la sort de conversar una estona amb la seva directora artística, com els darrers anys havia fet amb el seu predecessor, hi té molt a veure. En l'entrevista que hem mantingut per a aquest número, l'Anna Giribet m'encomana la seva passió i estima per les arts escèniques. Sempre que m'he deixat endur per les recomanacions que m'ha fet qui prepara el certamen, en general, he gaudit d'una bona Fira, amb més o menys fortuna. 

Encara que els espectacles que se'ns recomanin no encaixin del tot amb les meves preferències i no deixin una petjada tan intensa com les que sempre m'ha deixat la Carla Rovira (per citar el cas més paradigmàtic per a mi), m'ajuda a escollir i a viure una Fira de Teatre al Carrer diferent any rere any, que va més enllà dels xous barreja d'humor, titelles o acrobàcies que omplen els carrers (i que consti que n'hi ha de boníssims, no em mal interpreteu!) i que no em deixa indiferent, que per a mi és el pitjor que pot passar. 

Fer els deures abans de sortir al carrer (en el cas de la gent de la ciutat) o de venir a Tàrrega (en el cas dels que vivim fora) és clau per aconseguir-ho. Si no els feu, no passa res greu. Passejar pels carrers i places de la ciutat per la Fira és en si mateix una experiència i és garantia de passar una bona estona. 

Si els voleu fer encara que sigui en temps de descompte, us recomano el número de la revista que teniu a les mans tot confiant que us sigui d'utilitat perquè tragueu tot el suc possible a FiraTàrrega. 

Bona Fira, amics! Ens retrobem el 20 de setembre; aleshores sí que haurem tornat del tot a la normalitat, oi? 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article