Matinal d'spinning solidària impulsada per Alba i el Centre Esportiu Sant Jordi de Tàrrega

Crònica Local

Promotores de la iniciativa
Promotores de la iniciativa | Grup Alba

Els amants de la bicicleta i l'esport tenen una cita a la plaça del Carme de Tàrrega el proper dissabte dia 30 de març de 10 del matí a 1 del migdia, on podran gaudir de l'esport a l'aire lliure gràcies a la matinal d'spinning solidari que organitzen el Grup Alba i el Centre Esportiu Sant Jordi. 

Hi haurà avituallament pels participants i servei de barra durant tot el matí. Per cadascuna de les 3 masterclass que es realitzaran els participants hauran d'aportar 10 euros que es destinaran al projecte Apadrina un km del Club Ciclista Alba i tothom que hi vulgui col·laborar podrà fer una aportació en concepte de fila 0. El repte que s'han marcat aquest any els 10 ciclistes i els 3 monitors que hi participaran és pedalar els 250 quilòmetres de distància que hi ha entre Santiago de Compostela i Oporto (Portugal).

Habitualment les despeses de la ruta van a càrrec dels ciclistes i l'entitat en subvenciona una part, però aquest any els costos de l'avió han incrementat el pressupost i s'estan buscant patrocinadors i altres vies per finançar el viatge.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article