Teatre en anglès per a 800 alumnes de l'Urgell aquest mes

Crònica Urgell

Imatge d'una de les representacions
Imatge d'una de les representacions | Consell Comarcal de l'Urgell

El Consell Comarcal de l'Urgell conjuntament amb el Servei Educatiu de l'Urgell, amb el Suport de la Diputació de Lleida, la col·laboració de l'Ajuntament de Tàrrega, i dins del 19è Programa Comarcal de Suport a l'Educació a l'Urgell, han programant dues obres teatrals en anglès adreçades als alumnes de sisè de primària i de 4t d'ESO dels centres escolars de la comarca. En total, 800 alumnes.

Es tracta en primer lloc de l'obra de teatre titulada "Little red rocks", que va tenir lloc el dia 6 de març, a càrrec de la companyia Jumping Ducks, i adreçada als alumnes de 6è de primària dels diferents centres de primària de la comarca. L'obra es va realitzar al Teatre Ateneu de Tàrrega en dues sessions amb un assistència de 480 alumnes.

En segon lloc, va oferir l’obra de teatre titulada "Tune in", que va tenir lloc el dia 7 de març, a càrrec de la companyia Blue Mango Theatre, i adreçada als alumnes de 4t d'ESO dels diferents centres de secundària de la comarca. L’ obra es realitzà al Teatre Ateneu de Tàrrega, amb una doble sessió, amb una assistència de 337 alumnes.

Així doncs, un total de 817 alumnes han gaudit d’aquestes obres de teatre en anglès amb l'objectiu d'apropar el teatre en llengua anglesa als alumnes.

El Consell s'ha fet càrrec de part de les despeses de l'obra i ha facilitat gratuïtament el transport de l'alumnat amb un total d'11 autobusos per desplaçar-los fins al Teatre Ateneu de Tàrrega.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article