L'obrador de galetes de l'Associació Alba duplica producció

Crònica Local

Una treballadora de l'obrador amb les galetes que elaboren
Una treballadora de l'obrador amb les galetes que elaboren | Segre Tàrrega
SEGRE TÀRREGA
L’obrador de galetes El Rosal de Tàrrega, gestionat per l’Associació Alba, va finalitzar durant la setmana passada la segona fase del seu projecte de creixement amb la compra d’una d’envasadora i una empaquetadora, a les quals s’afegeixen una màquina per escampar xocolata i una de rotatòria i la cambra de fred. 

La responsable de l’obrador, Núria Cendoya, va assegurar que "amb aquestes noves màquines la producció s’incrementa un 50 %, de manera que podrem fer front a la demanda creixent", si bé va recordar que "la manipulació de la galeta segueix sent manual, sense perdre l’essència artesana que caracteritza El Rosal". 

Més informació a Segre.com

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article