Tàrrega obre la inscripció per als casals infantils i juvenils d'estiu

Crònica Local

Han presentat els casals d'estiu l'alcaldessa Rosa M. Perelló, el regidor d'Esports, Silveri Caro, i responsables de Quàlia
Han presentat els casals d'estiu l'alcaldessa Rosa M. Perelló, el regidor d'Esports, Silveri Caro, i responsables de Quàlia | Ajuntament de Tàrrega
L’Ajuntament de Tàrrega ha adjudicat per tercer any consecutiu a Quàlia, servei de projectes educatius de l'Associació Alba, la gestió dels casals municipals d'estiu, la inscripció per als quals ja és oberta.

D’una banda, la Regidoria de Joventut i Quàlia impartiran l’Esplai Esprai adreçat a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys. Les seves activitats es desenvoluparan del 26 de juny a l’11 d'agost a l'escola Maria Mercè Marçal. Enguany, com a novetat, els inscrits es dividiran en dos grups segons les edats: el Casalet (de 3 a 7 anys) i el Casalot (de 8 a 12 anys). Es continuarà apostant pel lleure combinat amb la pedagogia sobre valors d'igualtat i respecte. Un equip de monitors titulats i amb experiència en l'educació impartiran una programació basada també en la descoberta de l'entorn.

Paral·lelament, la Regidoria d'Esports de la capital de l’Urgell també desenvoluparà amb Quàlia la segona edició del Casal Estiu Esport, dirigit a joves de 7 a 13 anys. Les activitats prendran com a eix els valors i la convivència que transmet la pràctica de l’esport. El Casal Estiu Esport s’impartirà del 26 de juny al 28 de juliol al Pavelló Municipal d'Esports i altres espais. No faltaran excursions, gimcanes i aventures. Les inscripcions s’allargaran fins a omplir les places disponibles.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article