Curs de manteniment de via pública a Tàrrega per a persones en situació d'atur i risc d'exclusió

Crònica Local

L'alcaldessa Rosa M. Perelló, la regidora Noèlia Soto i representants de l'Associació Alba exposant les línies del curs als assistents
L'alcaldessa Rosa M. Perelló, la regidora Noèlia Soto i representants de l'Associació Alba exposant les línies del curs als assistents | Ajuntament de Tàrrega
La Regidoria d’Acció Social de Tàrrega col·labora amb l’Associació Alba desenvolupant un curs de manteniment de via pública adreçat a persones en situació d’atur i en risc d’exclusió. La iniciativa ofereix formació bàsica en jardineria i manteniment de zones urbanes amb sessions teòriques i 40 hores de pràctiques que es realitzaran a la Brigada Municipal de Tàrrega. Posteriorment, les persones que culminin amb èxit la formació podran optar al procés de selecció de personal destinat a Serveis Municipals.

Aquesta col·laboració amb l’Associació Alba s’emmarca dins el projecte SALT de la Regidoria d’Acció Social, el qual té per objectiu donar suport a col·lectius vulnerables per tal de facilitar-los accés i experiència en el món laboral. Així mateix, la iniciativa es desenvolupa mitjançant una subvenció del programa Incorpora d’Obra Social "la Caixa".

El curs, iniciat fa uns dies, s’impartirà fins al 18 de juny. A banda de la formació en manteniment de via pública, els continguts potencien entre l’alumnat el treball en equip, la gestió de conflictes i la responsabilitat, valors que ajuden a cercar i consolidar una ocupació laboral en el futur. L’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, i la regidora d’Acció Social, Noèlia Soto, han explicat les línies del curs a l’alumnat participant en una sessió informativa celebrada a la Casa Consistorial amb portaveus de l’Associació Alba (vegeu fotografia).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article