L'Associació Alba homenatja Pol Puiggener, medalla de plata als Special Olympics

Crònica Local

Pol Puiggener amb els seus companys de l'Escola Alba
Pol Puiggener amb els seus companys de l'Escola Alba | Associació Alba
Alumnes de l'Escola Santa Maria de l'Alba i persones de l'Associació Alba van homenatjar ahir Pol Puiggener, alumne de 14 anys de l'escola i membre també del Club Esportiu Alba, per la seva victòria als Special Olympics celebrats a Àustria. Puiggener va quedar segon en la cursa de 2.500 metres d'esquí nòrdic sent l'únic representant lleidatà de la comitiva catalana als Special Olympics i també la persona més jove d'aquesta categoria. 

Orgullós, va ensenyar als seus companys d'escola la medalla i va contestar les seves preguntes sobre les dificultats de la prova o els entrenaments que ha de fer durant la temporada d'hivern per poder competir i aconseguir bones marques. En resposta a una de les preguntes en Pol va explicar que abans de començar la cursa estava nerviós, però tenia el convenciment que aconseguiria la victòria. 

Des de l'Escola Alba li van preparar un emotiu vídeo on recollien fotografies i moments de la seva participació als Special Olympics per tal que els seus companys poguéssin veure i compartir la seva victòria. Maite Trepat, directora de l'entitat, li va fer lliurament d'un diploma de reconeixement pel seu esforç i dedicació a l'esport.

Aquest any als jocs mundials hi han participat un total de 3.000 esportistes, 13 dels quals eren esportistes de la delegació catalana. Pol Puiggener ha estat l'únic representant de la província de Lleida.

En Pol fa escolarització compartida i assisteix uns dies a l'Escola Alba de l'Associació Alba i els altres dies a l'Institut de Santa Coloma de Queralt, on viu. A més de l'esquí alpí i de fons, que practica des dels 6 anys, competeix en natació amb el Club Esportiu Alba.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article