Tàrrega ofereix un cicle de 16 muntatges teatrals aquesta primavera amb la popular comèdia 'Sota teràpia' com a cap de cartell

Crònica Local

Presentació del cicle Entretemps avui al Teatre Ateneu
Presentació del cicle Entretemps avui al Teatre Ateneu | Ajuntament de Tàrrega
Tàrrega portarà a escena durant els mesos d’abril, maig i juny una setzena de muntatges teatrals agrupats sota el nom d’Entretemps 2017 - Cicle d'Arts Escèniques de Primavera. Són propostes organitzades des de la Regidoria de Cultura, FiraTàrrega, el Premi BBVA de Teatre, l’Escola d’Art Ondara i diverses entitats de la ciutat. S’hi donaran cita diferents gèneres i disciplines com la comèdia, el drama, la màgia, la dansa o la creació d’avantguarda més innovadora. De caràcter eclèctic, l’Entretemps manté la capital de l’Urgell com a pol d’arts escèniques durant tot l’any, enllaçant en el calendari la Temporada de Teatre i el Concurs de Grups Amateurs de Teatre amb les activitats de FiraTàrrega. Així ho han subratllat avui l’alcaldessa Rosa Maria Perelló i el regidor de Cultura, Raül Palacios, en el decurs de la presentació.

Un dels plats forts de la programació serà la comèdia Sota teràpia, gran èxit de la cartellera actual. Protagonitzada per Dafnis Balduf i Marina Gatell entre altres, el muntatge esdevindrà el gran atractiu teatral de la Festa Major el divendres 12 de maig. El text narra amb enginy els conflictes sentimentals de tres parelles, en les quals s’identificaran els espectadors. Abans, el divendres 5 de maig, la Regidoria de Cultura també portarà la 7a Marató de Dansa a la plaça del Carme, convidant entitats i clubs a mostrar les seves coreografies al carrer.

Per la seva part, els alumnes de Batxillerat d’Arts Escèniques de l’Escola d’Art Ondara de Tàrrega oferiran dos espectacles basats en textos d’Àngel Guimerà i Woody Allen. Altres propostes arribaran de la mà de l’Associació Alba (amb un espectacle benèfic de màgia a càrrec de Daniel Collado); el Premi BBVA de Teatre (que torna a seleccionar Tàrrega com una de les seus del seu concurs); la jove companyia G3 Teatre (sorgida de l’Escola Eòlia impulsada per Tricicle i Dagoll Dagom); i el Grup de Teatre BAT (amb la comèdia 'La gata salvatge'). D’altra banda, FiraTàrrega ja escalfa motors per a l’edició 2017 amb una nova programació d’assaigs oberts que arrencarà el 12 d’abril.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article