Alba demana flexibilitat normativa per adaptar-se a noves necessitats

Crònica Local

La visita va començar amb un dinar
La visita va començar amb un dinar | Associació Alba
La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, va visitar divendres passat les instal·lacions que té l'Associació Alba a Tàrrega per conèixer la tasca que duu a terme l'entitat. Anava acompanyada del director territorial a Lleida del seu departament, Joan Santacana. La trobada va començar amb un dinar de treball al restaurant El Gat, servei que gestiona l'entitat, on hi van participar diferents representants de l'Alba des de professionals, així com representants d'altres entitats que hi treballen conjuntament.

Una de les principals preocupaciones que els representants d'Alba van traslladar a la consellera fou la necessitat de comptar amb la flexibilització dels serveis i normatives per tal de fer front a les noves necessitats de les persones i col·lectius. Segons Maite Trepat, directora de l'Associació Alba, "les entitats hem de ser agents de canvi i com a tals estem adaptant la nostra manera d'organitzar-nos a les necessitats que ens arriben, que poden ser persones amb discapacitat, però també d'altres col·lectius com joves, gent gran, etc. Sovint ens trobem amb unes normatives encara molt encorsetades que no ens deixen marge de maniobra per tal d'oferir allò que realment desitja i necessita la persona".

La consellera Bassa va manifestar que s'està treballant en aquest sentit. "Hem obert un procés de revisió de la cartera de serveis perquè som conscients que alguns han quedat obsolets".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article