La Ninotada de Sant Ramon recapta 1.000 euros per la nova llar de l’Associació Alba

Crònica Local

La gala va acabar amb una actuació conjunta
La gala va acabar amb una actuació conjunta | Associació Alba
La Mansa, una associació de joves de Sant Ramon, va organitzar dissabte la primera edició de La Ninotada, un escala en hi-fi solidari en benefici de l'Associació Alba de Tàrrega. L'activitat va aconseguir recaptar 1.000,81 euros que Alba destinarà a la construcció de la llar de Sant Martí de Maldà per a persones d'edat avançada. 

La Ninotada va comptar amb l'actuació d'una quinzena de grups i parelles que van pujar a l'escenari de la sala de l'Envelat. Un dels moments més emotius de la nit, va ser quan un grup de nois del centre ocupacional de l’Espígol de Cervera va pujar a l’escenari per llegir un poema. Entre versos
van donar a conèixer la feina que fan i van voler també reivindicar-se. Van explicar el seu desig de consolidar un nou centre a la Segarra des d’on es pugui atendre a les més de 70 persones de la comarca que ara mateix no tenen més remei que desplaçar-se cada dia fins a Tàrrega.

Durant tota la nit els assistents podien fer els seus donatius en unes bústies solidàries repartides per la sala, comprant tires de sortejos o consumint a la barra. Els beneficis es destinaran al projecte de la nova llar de la Fundació Alba Futur.

L’Associació Alba viu un procés d’envelliment de les persones ateses i cada vegada són més els usuaris que requereixen suports més extens i espais adaptats. Amb aquest nou centre es vol donar resposta a les llistes d’espera i possibles situacions d’urgències de persones que tenen els pares molt grans i necessitaran una plaça en breu.

La gala es va acabar amb una actuació conjunta: La Flashmob de La Ninotada, moment en què molts dels assistents de totes les edats van pujar a l’escenari a ballar.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article