Quàlia amplia la seva oferta de casals d’estiu i estrena 'app'

Crònica Local

Imatge de la nova 'app' que Quàlia ha posat en marxa
Imatge de la nova 'app' que Quàlia ha posat en marxa | Associació Alba

Quàlia, el servei de projectes educatius de l’Associació Alba, es consolida com una de les propostes referents de l’educació del lleure a la comarca de l’Urgell. Aquest any amplia la seva oferta de lleure passant de 8 a 13 casals d’estiu organitzats conjuntament amb diferents Ampes d’escoles i també amb ajuntaments com el de Tàrrega o Mollerussa, que aquest any ha concedit la gestió del seu esplai al servei de Quàlia.

 

Organitzen per tercer any les Colònies d’Estiu a la Casa de Colònies de la Vall de Boí - Verge Blanca i finalment repeteixen també l’experiència dels Camps de Treball per a joves catalans, de tot l’Estat espanyol i també d’internacionals. Es realitzaran tres propostes al llarg de l’estiu al Talladell, Linyola i a Llesp.

 

En total més de 800 nens i nenes gaudiran aquest estiu de les diferents activitats de Quàlia i que per a portar-les a terme donaran ocupació a 35 joves monitors titulats que han rebut formacions específiques per part de l’entitat. Han ideat conjuntament les activitats i programacions i han fet formacions sobre el treball en equip, tècniques de resolució de conflictes i han treballat els valors de Quàlia: la responsabilitat social, la participació, la creativitat, els hàbits saludables, el territori i la sostenibilitat.

 

Nova pàgina web

Per poder oferir un servei de proximitat a les famílies Quàlia estrena nova imatge web i l’app Lleure Quàlia, una aplicació mòbil i tauletes per Android i Apple pensada especialment per a les famílies que fan ús del seus serveis.

 

“Hem creat un concepte que ens agrada molt que és el de Comunitat Quàlia on les famílies podran trobar tota la informació relacionada amb els serveis que oferim a escoles com els menús dels menjadors escolars, inscripcions a les extraescolars, i després tot el que té a veure amb casalets i colònies. Les famílies que tinguin l'app descarregada rebran avisos sobre aspectes que afecten directament als seus fills com fotografies, recordatoris, notícies i matriculacions”, explica Lluís Nadal, gestor de Quàlia. I afegeix: “Des de sempre la proximitat amb les famílies ha estat un dels nostres valors afegits i volem que les noves tecnologies ens ajudin a ser més eficients i a millorar aquesta comunicació”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article