El programa de contes infantils de Ràdio Tàrrega, a les escoles com activitat lectiva

Crònica Local

El programa de contes infantils de l’emissora municipal Ràdio Tàrrega, a les escoles de la ciutat com activitat lectiva
El programa de contes infantils de l’emissora municipal Ràdio Tàrrega, a les escoles de la ciutat com activitat lectiva | Ajuntament de Tàrrega
Totes els centres escolars de Tàrrega sintonitzen des d’aquesta setmana el programa de contes infantils de l’emissora municipal Ràdio Tàrrega (92.3 fm) per oferir-lo als alumnes com a activitat lectiva. Es tracta de l’espai titulat El llindar dels somnis, que ara també s’emet en directe a les aules tots els dilluns a 2/4 de 10 del matí.

Ràdio Tàrrega, mitjançant l’Oficina Municipal d’Escolarització, llançà la proposta als col·legis, que han vist amb bons ulls aquesta iniciativa pedagògica. En concret, s’hi han sumat les escoles Jacint Verdaguer, Àngel Guimerà, Maria Mercè Marçal, Pia i Sant Josep. El programa es torna a emetre en redifusió a les 8 del vespre per tal que els infants el puguin escoltar de nou amb les famílies. També es pot descarregar al web de Ràdio Tàrrega (apartat Ràdio a la Carta).

L’objectiu és que els infants aprenguin a escoltar sense el suport de cap imatge. Amb 'El llindar dels somnis', Ràdio Tàrrega proposa que els menuts potenciïn el sentit de l’oïda, que facin volar la imaginació a través de la narració dels contes. Els relats han estat elegits per la directora de la Biblioteca Comarcal de Tàrrega, Carme Asensio. Darrere cada conte hi ha la feina de tot l’equip de Ràdio Tàrrega, ja que esdevenen documents gravats amb les veus dels quatre locutors de l’emissora amb postproducció d’efectes de so i música.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article