Comunicat d'Edgar Gallart

Qualsevol publicació que vulgui ser plural ha de donar veu a tothom. Com que aquesta és la nostra voluntat, reservem un espai perquè els nostres lectors puguin enviar-nos els seus articles. Per tant, si teniu res a comentar, criticar, agrair o valorar, no dubteu en escriure'ns una carta a la directora i la publicarem a El Lector Opina. Ens els podeu fer arribar a l'adreça tarrega@segre.com juntament amb les vostres dades personals.

EDGAR GALLART

Vist el contingut de la notícia publicada a Nova Tàrrega sobre la meva decisió de deixar la UE Tàrrega i la repercussió que ha tingut, em veig obligat a aclarir algun punt, ja que dista bastant de la realitat.

Primer, dir que no vull entrar en cap polèmica amb cap membre de la junta directiva i, encara menys, perjudicar el rendiment dels meus companys. A més a més, segueixo formant part de l’Escola de Futbol, com a entrenador d’un Benjamí i un Cadet, els quals són la base principal del club i els intento transmetre els valors i els sentiments d’unió i d’equip que volem inculcar, i em sento orgullós de seguir pertanyent-hi.

En cap moment deixo el club per no voler competir per una plaça a l'11 o per no disposar de més minuts. Deixo l’equip perquè torna a la banqueta E. B., entrenador que en finalitzar la temporada passada ja era al club. El dia que em reuneixo amb el club per renovar o no, només demano saber si ell tornarà a portar el primer equip. Un cop se’m comunica que no (un dels motius és que no segueix el projecte del club “Futbol de Tàrrega”, és a dir, no comptava amb gran part dels jugadors targarins per la següent temporada) dono la meva paraula que renovo per la temporada següent, sense demanar res més del que m’estan oferint, igual que en les anteriors temporades, quan sempre he acceptat les ofertes del club sense condicions, ja que sempre he sigut conscient dels esforços de tota la Junta.

Un cop iniciada la temporada i el mal inici d’aquesta, que acaba costant la destitució del cos tècnic i l’arribada, per segona vegada al club, d’E.B., recordo des del primer moment la meva situació i el per què vaig renovar. Ho vaig tornar a comentar fa tres setmanes i per tercer i últim cop la setmana passada, moment en el qual vaig decidir, definitivament, deixar el club que sempre he volgut defensar.

Durant aquest temps (sis setmanes) vaig anar en contra la meva decisió, seguint al club per la situació que es trobava l’equip i anteposant la situació del grup per davant de la meva. Per això considero que jo no he baixat de cap vaixell ni travessia com s’ha dit, se me n’ha tirat en el moment més important dels últims anys del club, quan més ganes i més il·lusió em feia defensar els colors blaugrana de la UE Tàrrega, a Primera Catalana. Els colors que sempre he vestit, sentit i defensat, fins l’últim segon que he vestit la samarreta.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article