Rectificació dels fets ocorreguts al Carreró

Qualsevol publicació que vulgui ser plural ha de donar veu a tothom. Com que aquesta és la nostra voluntat, reservem un espai perquè els nostres lectors puguin enviar-nos els seus articles. Per tant, si teniu res a comentar, criticar, agrair o valorar, no dubteu en escriure'ns una carta a la directora i la publicarem a El Lector Opina. Ens els podeu fer arribar a l'adreça tarrega@segre.com juntament amb les vostres dades personals.

LA FORJA TÀRREGA

Després de reunir-nos amb les dues parts vam veure que la perspectiva dels fets havia canviat i que els comentaris realitzats es van malinterpretar i que degut a la tensió del moment ens vam precipitar amb fer-ho públic. Per aquest motiu demanem disculpes al Carreró per les acusacions realitzades. 

Des del moment que ens va arribar aquest cas, teníem la intenció d'abordar-lo des d'una perspectiva de crítica constructiva i també de parlar amb el pub en qüestió. En altres paraules, fer d'intermediaris i intermediàries entre les dues parts per buscar una solució en què les dues estiguessin còmodes i per evitar situacions així en el futur. Sabem que aviat hi haurà a Tàrrega un protocol en aquest sentit i el trobem del tot necessari per canalitzar discriminacions o possibles discriminacions.

Tot i que la nostra intenció era crear un espai constructiu on poder abordar la situació i treballar-la, creiem que el fet que els mitjans de comunicació se n’hagin fet ressò, no ha ajudat a resoldre el conflicte. També volem aprofitar per fer autocrítica sobre el nostre protocol de comunicació, ja que no ens esperàvem la repercussió mediàtica que va tindre la nostra publicació. Les presses i el moment en què ens trobem ens van fer actuar de manera precipitada, és per això que revisarem els canals i els protocols de comunicació per tal de tenir una manera més adequada de reaccionar davant fets d’aquest tipus.

Volem donar a conèixer l'actitud col·laborativa per part de l'establiment perquè aquests fets no tinguin cabuda en aquest local.

Dit això, lamentem públicament les conseqüències que hagi pogut tenir tot plegat per al local.
Entre totes i tots, construïm espais lliures d’agressions LGTBIfòbiques. En darrer lloc, tenim clar que no callarem davant d'agressions LGTBIfòbiques al nostre entorn.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article