Carta oberta a la ciutadania de Tàrrega

Amb la finalitat d'oferir el màxim nombre de veus possible, el setmanari Nova Tàrrega també publica articles d'Opinió dels grups municipals dels diversos partits polítics, tinguin o no representació al consistori. Els trobareu també en aquest espai.

ROSA M. PERELLÓ, alcaldessa de Tàrrega i presidenta de la Diputació de Lleida

Benvolgudes i benvolguts,

Com ja deveu saber, recentment he ampliat l'exercici de la meva responsabilitat pública en assumir la presidència de la Diputació de Lleida. En aquest sentit, tinc el gran honor de ser la primera dona que ocupa l'esmentat càrrec, un fet que també ha de ser reivindicador de la plena igualtat del paper de les dones al capdavant de les institucions. Al mateix temps, la renovació del càrrec i la represa de l'agenda de la Diputació de Lleida contribuirà a normalitzar de nou el funcionament de l'ens després de la renúncia de l'anterior president. Han estat dies convulsos que donen pas altre cop a la serenor i al treball en benefici de la ciutadania i el territori.

Sota aquests ferms convenciments he emprès aquest nou repte. I amb la sincera voluntat de treballar al servei dels 231 municipis que conformen les terres de Lleida, el Pirineu i l'Aran. Sé que l'etapa que tenim al davant a la Diputació de Lleida és curta i que finalitza el proper mes de maig, amb les eleccions municipals. No obstant això, dedicaré temps i esforç a treballar per al desenvolupament del nostre territori. La Diputació de Lleida ha estat, en anys de dura crisi econòmica i social, un pal de paller imprescindible per tal que els nostres ajuntaments poguessin continuar prestant serveis a la ciutadania. I així continuarà essent, prioritzant el suport a les polítiques socials, aplicant un governament responsable, gestionant els recursos de forma racional i rigorosa, amb equilibri i equitat per a tots els municipis.

Gràcies també a la convicció de la feina ben feta, mantindré el compromís de gestionar l'alcaldia de Tàrrega fins a esgotar el present mandat municipal. No fallaré, per tant, a la confiança que Tàrrega em va renovar el 2015 i esmerçaré més i més esforços des de la capital de l'Urgell per millorar el benestar de la ciutadania i la projecció de la ciutat com un dels principals motors de les terres de Lleida. Per compatibilitzar amb eficàcia l'exercici d'ambdós càrrecs he reforçat el treball en equip a la Diputació de Lleida nomenant un cinquè vicepresident alhora que roman la meva confiança en l'Equip de Govern municipal, que com jo mateixa atén diàriament les seves responsabilitats vers la ciutadania. 

Mantindré, per tant, la meva obligació contreta tant a l'Ajuntament de Tàrrega com a la Diputació de Lleida, aplicant la màxima de "deixa les coses més bé de com les has trobades", inspirada en els vers de l'escoltisme. Diàleg, transparència i respecte són les idees que defineixen la meva idea de fer política i que continuaran regint el meu treball en ambdues institucions públiques. Al mateix temps, des de les terres de Lleida, també contribuiré a fer realitat el projecte de la República Catalana com a mostra de compromís amb la democràcia i la llibertat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article